Hela världen som arbetsplats..!?

Mitt senaste projekt är vääääldigt nytt och inte spikat än.. så jag kan inte säga mer än så, än! Men det lutar åt att åka iväg några dagar och jobba i ett annat land 🙂 Som jag inte heller kommer att berätta om förrän det är helt klart! Det som fattas för att ro detta i hamn är datum som passar både mig och personerna jag ska samarbeta med. Så håll tummarna för mig! IMG_0420

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s