Min 1:a musikvideo backstageđŸŽŹđŸŽ€

Under min tid pÄ Makeupstudion fick jag göra en del praktikjobb varav att  fÄ vara med och fixa hÄr/make till en musikvideo. Vi höll till i en gammal militÀranlÀggning i ett berg en hel dag. Kallt som f-n och en sjukligt rungande akustik.  Det tog lixom aldrig slut nÀr man pratade. Hur som.. jag tÀnkte lÀnka videon sÄ ni fÄr se den.

Jag har aldrig hört talas om denna grupp förut men hoppas att det kommer att gÄ bra för dom i framtiden!

Then comes Silence (ft. Anna Eklund) – She lies in wait

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s