Julgalan💚Snart Ă€r det helg igen!

Ja, snart Ă€r det dags för ett nytt Ă€ventyr med Julgalan och denna gĂ„ng Ă„ker vi till Örebro. Men först en tillbakablick pĂ„ förra helgen dĂ„ vi var först i Norrköping pĂ„ fredagen och Uppsala pĂ„ lördagen. NĂ€r detta Ă€r slut sĂ„ kommer jag sakna alla! Man trĂ€ffas ju varje helg och lever ganska nĂ€ra inpĂ„ varann. Man tar lixom hand om varann. Helgen innan nĂ€r vi var uppe i LuleĂ„ sĂ„ blev jag rĂ€tt ledsen. Jag försökte sĂ„ gott jag kunde att inte visa det men lyckades inte sĂ„ bra sĂ„ jag valde att Ă„ka hem (till hotellet). SĂ„ i fredags nĂ€r alla trĂ€ffades igen sĂ„ kom Danny fram till mig och gav mig en kram o sa att han sett mig ledsen men inte vĂ„gat komma fram och frĂ„ga vad som hĂ€nt. SĂ„ han valde att vĂ€nta.  Jag blev jĂ€tterörd över hans omtĂ€nksamhet! Molly har en fin kille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SĂ„ vi har i gruppen kommit varann ganska nĂ€ra pĂ„ kort tid vilket Ă€r jĂ€ttekul! 🙂 Tillbaka igen dĂ„..  Det Ă€r egentligen samma samma i varje stad. UtĂ„t sett! DĂ€r det verkligen hĂ€nder Ă€r bakom ridĂ„n och scenen. Som ingen annan ser. Vi dansar sjunger och har riktigt roligt! Man mĂ„r sĂ„ himla bra i sjĂ€len av att umgĂ„s med sĂ„ musikaliska mĂ€nniskor. I alla fall JAG! 😀

IMG_9688

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9646

Jag Àr sÄ himla glad att jag fÄr vara med pÄ denna resa som ger mig minner för livet!!

Ses snart igen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s