Julgalan 2014 💚 gröna gruppen – Del 1

Följ gĂ€rna min resa genom Sverige under 5 helger med artisterna: Alcazar, E-type, Linda Bengtzing, Helena Paparizou, Danny, Erik, Andreas (EMD), Albin, DJ Qute och Chris Lind. Samt dansarna och bandet sĂ„klart! 😎

IMG_9297-0.JPG
Hann ta ett foto pĂ„ Linda innan hon skulle upp pĂ„ scenen igen😊

IMG_9293.JPG
Helena Paparizou och DJ Qute

IMG_9295.JPG
Lyckades fÄnga Alcazar och E-type pÄ bild innan det va dags för show!

Nu sitter vi pĂ„ bussen och har avverkat 3 dagar i UmeĂ„ (2 dagar genrep + gig) har inte gjort sĂ„ himla mkt Ă€n sĂ„ lĂ€nge mer Ă€n att hjĂ€lpa till med att fĂ„ allt fĂ€rdigt innan premiĂ€r. Artister och dansarna visste knappt att vi skulle med och Ă€nnu mindre att vi kommer följa med hela resan fram till jul😊 bara glada reaktioner😃 vi har hamnat i en vĂ€ldigt bra grupp🙏 mĂ€nskliga artister!! Gulliga, tacksamma, snĂ€lla, med en humor helt i min stil😆 sĂ„ kommentarerna viner mellan vĂ€ggarnaâ˜ș

IMG_9314.PNG
Mot Falun

FortsĂ€ttning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s