Mångsysslare..

Ingen dag är den andra lik😊 morgonen började med att hoppa in som lärare med sotning som dagens ämne..

IMG_9155.JPG

IMG_9140.JPG
Jättegulliga tjejer i den nya klassen som knappt gått 2 veckor. Tänk..! För precis 1 år sedan satt jag i deras sits på en av dessa stolar och lärde mig exakt samma sak. Och idag satt jag på andra sidan och lärde ut. Hade jag aldrig trott när jag satt där och knappt vågade säga varken bu eller bä för att inte våga säga fel! Det som är så härligt med livet! Man vet aldrig vad som händer😃

IMG_9150.PNG
Sedan under lunchen drog jag iväg på ett konditionstest som ingår i mitt nya träningsprogram😊 och fick ett jättefint resultat. Som grädde på moset fick jag min nya vikt, 8 (!!) dagar senare. -3,7 KILO😳 (vet att det bara e vätska) men det funkar verkligen! Det gäller bara att inte ge upp!
Eftermiddagen fick gå till att utbilda en tjej till fransstylist😊 som är sååå jäkla kul att hålla på med😃

IMG_9152-1.JPG
Min fina vän Bella som jag gjorde fransar på för ett tag sedan innan hon skulle iväg på sin 25-års resa.

IMG_9158-0.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s