Musikvideo

För ett tag sen så spelade Shanta Liora (Picasso) in sin 1:a musikvideo efter sin långa sjukdomsfrånvaro! Nu är hon tillbaka igen och ska sjunga för 1:a gången på flera år på scenen i Gbg där Save the Rhino galan kommer att äga rum! Och jag har fått äran att sminka henne🙏 för mig är det sjukt stort! Och självklart när det dessutom är för en god sak.. Djuren!❤️ så videon spelade vi in för några veckor sedan. Så det ska bli spännande att se resultatet😊

IMG_8517.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s