En liten välförtjänt paus!

Det är långt mellan gångerna som jag skriver.. men mitt liv består just nu av jobb jobb.. Mitt vanliga jobb som mest består utav att baka tårtor och bakelser och sen fransar.. Men har nu tagit ledigt från fransar nu under midsommar och jobbar bara med mitt ”vanliga” jobb! Så jag kan umgås lite med min familj 😃👍 kan bjuda på en liten bild.. 😎

20140621-202042-73242182.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s